Web sitemize hoşgeldiniz, 09 Mayıs 2024

Özlem Öz ve Tayyar Öz kimdir ne iş yapıyorlar? Gözaltına mı alındılar?

Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklanması sonrası gözler Özlem Öz ve Tayyar Öz’e dikildi. Peki Özlem Öz ve Tayyar Öz kimdir? Ne iş yapıyorlar, nasıl ünlü oldular..

AVUKAT  FEYZA ALTUN DUYURDU

Türkiye’nin gündemine hızla oturan Dilan-Engin Polat çiftini inceleyen avukat Feyza Altun’un son paylaşımları, dikkatleri Özlem Lina ve Tayyar Öz çiftine çevirmiş durumda. Feyza Altun, “Şimdi bu iki isme odaklanmamız gerekiyor” şeklindeki sosyal medya gönderisiyle, fenomen Özlem Öz ve doktor eşi Tayyar Öz’ü işaret etti.

Altun’a göre Dr. Tayyar Öz  daha önce sağlık beyanıyla ilgili 340 bin TL ceza almış.

PAYLAŞIMLARI SİLİYOR

Sosyal medya platformu X’de paylaşılan haberlere göre Özlem Öz kamuoyu ilgisini üstüne çekince sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarını kaldırmış.

ÖZLEM LİNA ÖZ KİMDİR

Özlem Lina Öz, 17 Kasım 1989 tarihinde doğmuştur ve Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü mezunudur. Eğitimini tamamladıktan sonra Op. Dr. Tayyar T. Öz ile hayatını birleştirmiştir. Üç kız çocuğu sahibi olan Özlem Lina Öz, dördüncü bebeğini beklemektedir.

TAYYAR TAYLAN ÖZ KİMDİR?

Dr. Tayyar Taylan Öz, 1987 yılında Kahramanmaraş’ın Süleymanlı Kışla köyünde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Süleymanlı köyünde tamamlamış, ardından Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesi’nde lise eğitimini tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazanmış ve TUS sınavında İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde eğitim almıştır. Beş yıl sonra Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı ünvanını almıştır. Mecburi hizmetini Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi’nde tamamlamıştır.

İşte bir videosu:

pic.twitter.com/BFXB2yzXgG

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz