Web sitemize hoşgeldiniz, 04 Mayıs 2024

Fatih Altaylı Ağladı Aras Bulut İynemli ne yaptı?

Youtube kanalında ‘Atatürk’ filmi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Sarp Akkaya ve yönetmen Mehmet Ada Öztekin’i ağırlayan Fatih Altaylı kendini tutamadı. Altaylı, filmden bahsederken “Her defasında, ‘Atatürk’ filmi hakkında konuşmak beni duygulandırıyor ve gözlerim doluyor” dedi. Bu duygusal anlarda Fatih Altaylı, gözyaşlarına hakim olamadı ve röportaja ara vermek zorunda kaldı.

FATİH ALTAYLI AĞLADI

Aras Bulut İynemli, duygusal anları paylaşan Altaylı’ya yaklaşıp “Abi, sarılabilir miyim?” diye sordu. İkilinin bu samimi anı, stüdyodakileri etkileyen bir an oldu. Altaylı, İynemli’ye teşekkür ederek “Gerçekten harika bir film çekmişsiniz” dedi. Bu sırada Songül Öden, duygusal atmosferi hafifletmek için espri yaparak, “Benim hormonlarım var, lütfen ağlamayın, devam edemeyiz” dedi ve stüdyodakileri güldürdü.

DİSNEY ATATÜRK DİZİSİNİ YAYINLAMAMA KARARI ALMIŞTI

Atatür Dizisi Oyuncularından Aras Bulut İynemli, dizinin yayın platformu Disney globalden kaldırıldığında açıklama yapmamıştı. Bundan dolayı tepkileri üzerine çeken Aras Bulut İynemli, Fatih Altaylı Youtube kanalına katıldı.

İŞTE O ANLAR:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz