Web sitemize hoşgeldiniz, 08 Mayıs 2024

MasterCheff Barış Kimdir Nerelidir Neden Elendi?

Son günlerin popüler TV programlarından MasterCheff’ten elenen ve yarışmaya veda eden Barış kimdir? kaç yaşında? Aslen nereli soruları sorulmaya başlandı. Genellikle komik ve eğlenceli tavırlarıyla bilinen MasterCheff Barış Demir’i kolay kolay unutmaz kimse.. Gelin yazımızın ayrıntılarında MasterCheff Barış kimdir sorusuna cevap bulalım…

MasterChef Barış Demir kimdir, sorusu izleyenlerin dikkatini çekti. MasterChef’in son bölümlerinde, Barış; Sergen, Dilara ve Tahsin ile hiç anlaşamıyor ve bunlar arasındaki tartışma televizyon ekranlarında büyük bir olay haline geliyordu. 23 yaşında olan Barış Demir, Bodrum’da bir otelde çalışan genç bir aşçı olarak tanındı. İşte, Barış Demir’in hayatına dair bazı bilgiler.

MASTERCHEF BARIŞ KİMDİR?

Barış Demir, 23 yaşında ve Bodrum’da yaşamaktadır. Aşçılık kariyerine küçük yaşlarda başlayan Barış, yarışmaya Bodrum’un Torba bölgesinde bulunan bir otelde çalışan olarak katılmıştır.

MasterChef’te, ilk turu başarıyla geçen Barış Demir, ikinci turda muhteşem bir creme brulee yaparak 3. tura yükselme başarısı gösterdi.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz