Web sitemize hoşgeldiniz, 14 Mayıs 2024

Sakla beni dizisi 1. bölüm

Son günlerin en çok konuşulan Sakla Beni Dizisi’nin 1. bölümü yayınlandı. Sakla Beni dizisinin konusu ne Sakla Beni reytingleri nasıl gelin bakalım…

SAKLA BENİ DİZİSİ 1. BÖLÜM

Sakla Beni dizisinin başlangıcında, İncila ve Naz, birbirlerinden ayrılamadan büyümüş ve aynı aşkı içlerinde gizlice taşımışlardır. Naz, düğün haberini alsa da İncila’nın kalbine sancı veren bir darbe gibi gelir. Sakla Beni ilk bölümünü Star TV’de takip edebilirsiniz. İşte, Sakla Beni 1. bölümünü full HD, tek parça ve kesintisiz olarak izleme seçenekleri mevcut.

Naz’ın uzun süredir beklediği gün sonunda gelir; Mete yurtdışından dönerek evlenmek üzere dönecektir. Her iki aile de bu haberi coşkuyla karşılar, ancak İncila bu sevinci paylaşmaz.

İncila, Naz’ın en yakın arkadaşıdır ve onun yaşamındaki dayanak noktasıdır. Bu ikili, birbirleri olmadan nefes alamayacak kadar yakın büyümüşlerdir ve kalplerinde aynı aşkı taşırlar. Naz, sevinmeye çalışsa da, düğün haberi İncila’nın kalbini sarsar. Ancak hayat, bu üçlü için zorlu bir sınav hazırlar ve İncila, hissettiği acının aslında daha başlangıç olduğunu yakında anlayacaktır.

SAKLA BENİ DİZİSİNİN KONUSU

Sakla Beni dizisi, zengin ve güçlü ailelerin gözde çocukları Mete ve Naz’ın hikayesine odaklanır. Ancak Naz’ın uzun süredir yanında olan hizmetçisi İncila’nın ansızın ortaya çıkması, Mete’nin hayatta verdiği kararları sorgulamasına yol açar. İncila ve Mete arasındaki bu karşılaşma, Naz’ın inatçılığıyla yazılmış bu hikayenin akışını değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasına yardımcı olabilecek mi?

SAKLA BENİ İZLE

Sakla Beni Dizisini izlemek isteyenler StarTV’nin resmi sitesinden izleyebilir.

SAKLA BENİ DİZİSİ REYTİNG SONUÇLARI

Edindiğimiz bilgilere göre Sakla Beni dizisinin ilk reyting sonuçları özellikle diğer programlarla rekabet ettiği için ortalama düzeyde çıktı. Dizi tanındıkça ve insanların benimsemesiyle daha rekabetçi hale gelecektir.

SAKLA BENİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent gibi başarılı kariyere sahip isimler bulunuyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz