Web sitemize hoşgeldiniz, 27 Nisan 2024

Yeni kolamız satışa çıkıyor

Türkiye genelinde İsrail’e destek nedeniyle başlatılan kola boykotu, yerli ve milli bir kola ile sonuçlandı. Meysu, 1948 yılında kurulan ve meyve suyu alanında faaliyet gösteren bir firma, yerli kola üretimine geçti. Bu yerli kola, 2,5 litrelik şişelerde tüm marketlerde satışa sunulacak.

Ülkedeki boykot kampanyası, İsrail destekçisi firmaları boykot listesine alarak en çok tercih edilen içeceklerden biri olan Coca Cola’ya karşı büyük bir tepki oluşturdu. Vatandaşlar, yerli ve milli ürünlere yönelme eğiliminde, Meysu’nun ürettiği kolanın yanı sıra mandalinalı, portakallı ve gazoz gibi içecekleri de tercih ediyor.

MEYSU KOLA’NIN FİYATI

Meysu’nun son teknoloji fabrikasında üretilen yerli kola, 2,5 litrelik şişelerde uygun bir fiyat olan 32 liradan satışa sunuldu. Bu fiyatın Türkiye genelinde benzer seviyelerde olması bekleniyor. Vatandaşlar, yerli sermaye ile üretim yapan firmaları desteklemeye devam ederken, Meysu’nun yerli ve milli kola üretimi, ülke genelinde büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar
  1. İlyas gören dedi ki:

    Türkiye Cumhuriyeti vatanında yaşayan vatanımıza değer veren milliyetçi olan milletimiz için vatanımız için çalışan üretmeye devam eden iş adamlarını ilaç içecek yiyecek ısaca İsrail’in yaptığı her şeyin yapılmasını çok istiyoruz buna imkanı olan iş insanların yapmalarını bekliyoruz yazımı yayınlayabilirsiniz

Yorum Yaz