Web sitemize hoşgeldiniz, 09 Mayıs 2024

Masterchef Türkiye’de bugün kim elendi

MasterChef kim elendi? sorusu bu akşam yanıt buldu. TV8’in sevilen yarışma programı MasterChef’te bu akşam eleme heyecanı yaşandı. 5 Kasım 2023 akşamı yarışmaya veda eden isim jürinin değerlendirmesi sonucunda ortaya çıktı. Geçen hafta yarışmaya Metin veda etmişti. All Star’da şampiyon olmak isteyen yarışmacılar tüm kozlarını paylaşıyor. Peki ama bu pazar elenen isim kim oldu? MasterChef’ten elenen yarışmacı geçtiğimiz gün ekrana gelen bölümde belli oldu. Bu haftanın eleme adayları Alican, Cemre, Esra, Batuhan, Barış, Tolga ve Dilara oldu. Önceki hafta ise, MasterChef’in son şampiyonu Metin Yavuz Tanya ile son ikiye kalmış ve yarışmaya veda etmişti. Birçok kişi sosyal medyada veya arama motorlarında, “5 Kasım 2023 MasterChef’te kim elendi, kim gitti?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, MasterChef’te elenen son yarışmacı kim oldu? İşte detayları…

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

MasterChef’te eleme adayları hafta içerisinde oynanan oyunlarla belli oldu. İlk etapta yarışmacılara nar ve Brüksel lahanası şefler, yarışmacılardan yaratıcı bir tabak yapmalarını istedi.

Gecenin ikinci turunda ise son dörde kalan yarışmacılar kendi seçtikleri şeflerin tabaklarını hazırladılar. Yarışmanın sonunda ise en başarısız tabağı yapan Barış, MasterChef All Star’dan ayrılmak zorunda kaldı.

MASTERCHEF ALL STAR’A KİM VEDA ETTİ?

Geçtiğimiz pazar akşamı MasterCheff’e Metin’in veda etmesiyle şaşkınlığa uğrayan izleyiciler bu pazar gecesi de aynı duyguyu yaşadılar.. Bu pazar akşamı MasterCheff Türkiye’de elenen isim Barış oldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz