Web sitemize hoşgeldiniz, 09 Mayıs 2024

Galatasaray Kasımpaşa Maçı noldu İstatistikler

Süper Lig’in 11. haftasında, Galatasaray ev sahibi olarak Kasımpaşa’yı ağırladı ve 2-1’lik bir galibiyet elde etti. Galatasaray’ın zaferini getiren goller, Zaha tarafından 33. ve 51. dakikalarda kaydedilirken, konuk takım Kasımpaşa’nın tek golü 54. dakikada Omeruo’dan geldi.

Karşılaşmanın 14. dakikasında Kasımpaşa tehlikeli bir atak geliştirdi. Sol kanatta Boey, Fall ile kafa vuruşu yaparak topu Fall’un önüne bıraktı. Fall, topu kontrol ettikten sonra hızla ilerledi, rakiplerini geçerek ceza sahasına girdi. Ancak vuruşunda top kaleci Muslera’da kaldı.

Maçın 31. dakikasında sol kanatta topla buluşan Fall, savunma arkasına koşu yapan Ouanes’i gördü. Ouanes’in ortasına bekletmeden vuran Ngoy’un vuruşunu kaleci Muslera kurtardı.

33’üncü dakikada Galatasaray öne geçti. Zaha, orta alanda Gomis ile ikili mücadeleye girdi. Topu kaybetmeyen Zaha, ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0.

38’inci dakikada Galatasaray, Icardi ile tehlikeli bir atak geliştirdi. Sağ kanatta topla buluşan Kaan Ayhan’ın ceza sahasına yaptığı ortaya Icardi vurdu, ancak kaleci Gianniotis kurtardı.

İlk yarı Galatasaray’ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

51’inci dakikada Galatasaray farkı 2’ye çıkardı. Sağ kanatta topla buluşan Ziyech, ceza sahasına sarkan Icardi’yi gördü. Icardi’nin geri pası sonucu topa vuran Zaha, topu ağlarla buluşturdu: 2-0 53’üncü

54’üncü dakikada Kasımpaşa farkı 1’e indirdi. Sol kanattan Aytaç Kara’nın kullandığı köşe vuruşunda Omeruo kafa vuruşu yaparak topu ağlara gönderdi: 2-1.

57’inci dakikada sarı-kırmızılı takımdan Muslera, ceza sahasında Fall ile girdiği mücadelenin ardından yerde kaldı. Sağlık ekibi müdahale etti ve Muslera, 60. dakikada oyundan çıkarak yerini Günay Güvenç’e bıraktı.

71’inci dakikada Galatasaray, bir gol daha yaklaştı. Sağ çaprazdan topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, ceza sahasına orta yaptı. Boş pozisyonda bulunan Icardi’nin kafa vuruşu üstten dışarı çıktı.

Karşılaşma, Galatasaray’ın 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Ayrıca, Galatasaray Süper Lig’de son 10 maçından galibiyetle ayrılarak başarılı bir performans sergiledi. Bu süreçte, Galatasaray, Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa’yı mağlup etti, sadece Mondihome Kayserispor ile berabere kaldı1

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz