Web sitemize hoşgeldiniz, 19 Mayıs 2024

Masterchef Tanya kimdir Nereli ve kaç yaşında?

Masterceff Allstar yarışmacısı Tanya Kilitkayalı, son günlerin en merak edilen kişisi oldu. Çoğu kişi; Kimdir bu Mastercheff Tanya, Tanya Kilitkayalı kaç yaşında sorularını aramaya başladı.

TANYA KİLİTKAYALI KİMDİR?

Tanya Kilitkayalı’nın özgeçmişi oldukça etkileyici. 29 yaşında bir öğretim görevlisi olarak öne çıkan Tanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden yarışmaya katıldı. Eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde tamamladı ve çocukluk yıllarından beri annesiyle birlikte Kilitkaya Köyü’nde bulunan Garavolli Cafe ve Bar’ın mutfak çalışmalarında yöresel tatları hazırlıyor.

DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Kılıç, Tanya’nın eğitim süreci hakkında olumlu yorumlarda bulunarak, sadece Kıbrıs mutfağını değil, aynı zamanda dünya genelindeki gastronomi kültürlerine hakim bir deneyime sahip olduğunu vurguladı.

MasterChef 2020’deki performansıyla adından söz ettiren Tanya, All Star’a geçişte yaratıcılığını konuşturarak öne çıktı. İlk turda arancini topları, ikinci turda ise somon ve yosunu kullanarak hazırladığı tabakla jürilerin beğenisini kazanarak All Star kadrosuna girmeye hak kazanmıştı.

BU PAZAR ELENEN İSİN TANYA OLDU

MasterChef All Star’a 12 Kasım Pazar günü veda eden isim TANYA oldu.

TANYA HANGİ YEMEĞİ YAPTI

Somer şefin nefis tarifi yarışmacılara ter döktürdü. Udon ve Noodle’ın önem kazandığı yemeği yaptı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz