Web sitemize hoşgeldiniz, 16 Mayıs 2024

Turabi ile Acun Ilıcalı buluştu ‘kansız’ göndermesi

Survivor Allstar başlamasına kısa süre kala Acun Ilıcalı ile Survivor yarışmasının efsaneleriden Turbo lakaplı Turabi Çamkıran buluştu. Turbo Turabi SUrvivor yarışmasının kadrosuna dahil edilmişti.

TURABİ’DEN ACUN ILICALI’YA VEFA

Efsane yarışmacı, “Tüm hayallerimi fazlasıyla gerçekleştirmeme vesile olduğun için, Hollywood’daki kariyerimde her zaman yanımda olduğun için ve dünyanın bir numaralı projesinde yine bana yer verdiğin için sana canı gönülden teşekkür ederim abi. Survivor gibi dev bir projede yer almak benim için her zaman bir onurdur” açıklamasını yaparak vefasını gösterdi.

KANSIZLAR SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Çamkıran paylaşımına ayrıca, “Çok çalışıp kafasını kullananlar için Survivor tüm hayallerin gerçekleşeceği bir yerdir. Yatanlar, vefasızlar, kansızlar ve de kafasını kullanmayanlar için sadece açlık ve zorluklarla dolu bir ada turudur” yazdı.

Survivor’un yapımcısı Acun Ilıcalı’nın, bir programda isim vermeden bahsettiği kişinin 2016 Survivor finalisti ve şimdilerde oyunculuk yapan Serkay Tütüncü olduğu iddia edildi. Turabi’nin de bu mesaja gönderme yaparak ‘kansızlar’ ifadesini kullandığı iddia etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz