Web sitemize hoşgeldiniz, 09 Mayıs 2024

Devlet Bahçeli Özgür Özel Hakkına ne demişti?

Sondakika… Geçtiğimiz saatlerde CHP’nin yeni genel başkanı seçilen Özgür Özel hakkında Devlet Bahçeli ne söylemişti? Devlet Bahçeli neden Özgür Özel’i destekledi?

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Genel Kurul’un olağanüstü toplantısının ardından medya mensuplarına açıklamalarda bulunmuş ardından Genel kurul sürecini değerlendiren Bahçeli, CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in etkileyici bir konuşma gerçekleştirdiğini belirtti. Ayrıca, CHP’de olası bir genel başkan değişikliği durumunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na karşı Özgür Özel’i destekleyeceğini ifade etti.

Bahçeli, “Özgür Bey’in konuşması oldukça etkileyiciydi ve bir kongre konuşmasını andırıyordu. Bu nedenle kendi içimden şunu düşündüm; CHP’de Özgür Özel’i tercih ederim, eğer sınıf arkadaşım devam etmezse Ekrem’e karşı” şeklinde konuşmuştu.

https://x.com/VoiceOfLevant/status/1720953819381559355?s=20https://x.com/VoiceOfLevant/status/1720953819381559355?s=20

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL’DEN İLK AÇIKLAMA

Beni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına layık gören Cumhuriyetimizin 2’nci Yüzyılının İlk Kurultayının delegelerine teşekkür ediyorum. Bu salondaki umut dalgasını büyütmek ve partimizi iktidar yapabilmek için tüm örgütümüzle omuz omuza çalışacağız!
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz