Web sitemize hoşgeldiniz, 09 Mayıs 2024

Travazol kremin faydaları

Çoğu insan Bilmiyor Uzmanlar Açıkladı Travazol Kremin Doktorları Bile Şaşırtan Faydaları Bir Çok Kişi Bilmiyor Uzmanlar Açıkladı Travazol Kremin sağlıkçıları Bile Şaşırtan Faydaları Var.Uzmanlar Açıkladı.Travazol krem nerede nasıl kullanmak lazım… faydaları nedir?

Travazol krem, egzama, kızarıklık, kaşıntı ve ağrılı iltihap gibi durumların tedavisinde kullanılan bir medikal kremdir. Sadece eczanelerde bulunan bu krem, ciltteki mantar ve bakteri rahatsızlıklarına karşı etkilidir. Ancak, kullanmadan önce hekim önerisi alınmalıdır, çünkü kremde bulunan maddelere karşı alerjiniz varsa olumsuz sonuçlar ortaya çıkabilir.

Travazol, virüse dayalı deri hastalıklarına, suçiçeği, kızamık gibi çocukluk hastalıklarına uygun değildir. İçeriğinde İzokonazol nitrat ve diflukortolon valerat bulunan Travazol, mantar hastalıklarını tedavi etmede etkili olup, yaz aylarında terlemeden kaynaklanan pişik sorununu giderir.

TRAVAZOL kullanımı için doktor veya eczacının talimatlarına uyulmalıdır. Günde 2 kez hastalıklı cilde uygulanmalı ve iyileşme görüldüğünde kullanım sonlandırılmalıdır. Tedavi süresi genellikle 2 haftayı geçmemelidir. Özellikle kasık veya genital bölgeye uygulandığında, düzenli hijyen önlemleri tedavinin başarısını etkileyebilir.

TRAVAZOL KREM FİYATI

Reçete ile de satılan Travazol krem 103 TL’dir. Eczanelerden reçete ile alabilirsiniz.

ÖNEMLİ: Kullanmadan önce doktorunuza danışınız.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz