Web sitemize hoşgeldiniz, 08 Mayıs 2024

Banu Parlak kimdir Dilan Polat’a ne dedi?

Ünlü şarkıcı ve popüler sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ‘kooperatif dolandırıcılığı’ iddialarıyla gözaltına alındı.

Dilan Polat ile çektiği video sonrası gözaltına alındı ancak daha sonra adli makamlarca serbest bırakıldı. Son günlerde “kara para aklama” ve “vergi kaçırma” suçlamalarıyla gündeme gelmiş olan Dilan Polat ile yaşadığı polemik ve işyerlerine yapılan silahlı saldırılarla da dikkat çekmişti.

Banu Parlak, İstanbul Havalimanı’na giderken polis tarafından durduruldu ve üzerinde “kooperatif dolandırıcılığı” suçlamasından arama kararı olduğu belirlendi. Bunun üzerine gözaltına alındı ve işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi ek hizmet binasına sevk edildi. Adli makamlarda ifadesi alınan Banu Parlak daha sonra serbest bırakıldı.

Önceki günlerde Instagram hesabında “Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat’tır” şeklinde ifadeler kullanan Banu Parlak, bu olaylarla ilgili kendisini suçlayanlara karşı tepkisini dile getirmişti. Ayrıca, Banu Parlak, sosyal medya hesabından Dilan Polat’ın gözaltı görüntülerini paylaşarak alay etmişti

BANU PARLAK KİMDİR?

Banu Parlak, popülerliğini özellikle Instagram hesabındaki araba içinde şarkı söyleme videolarıyla kazanmıştı. “Narin Yarim” adlı single çalışmasıyla müzik kariyerine de adım atmıştır.

2017 yılında Okan Öztürk ile evlenen ancak evliliğini olaylı bir şekilde noktalayan Banu Parlak’ın bir kız çocuğu vardır.

DİLAN POLAT İÇİN ÇEKTİĞİ VİDEO:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz