Web sitemize hoşgeldiniz, 08 Mayıs 2024

Bahar Nihal Candan kimdir neden hapse girdi?

Dilan Polat ve Engin Polat’tan sonra gözler sosyal medya fenomenlerine dikilmişti. Bahar ve Nihal kardeşler de son zamanlarda dikkat çekmiş ve sonrasında gözaltına alınmışlardı. Son gelen bilgiye göre iki kardeş tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki Bahar ve Nihal Candan kardeşler kimdir? Bu iki kardeş ne iş yapar? Bahar Nihal Candan neden tutuklandı gelin bakalım..

CANDAN KARDEŞLERE YÖNELTİLEN SUÇLAMALAR NELER?

Bahar ve Nihal Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla karşı karşıya. İddialara göre, Candan kardeşler, hayali bir “Veysel amir” oyunuyla piyasa değerinin altında araç satışı vaat ederek insanları kandırmışlar. Paraları topladıktan sonra ise “İhalede sorun çıktı, ertelendi.” gibi bahanelerle ne araçları ne de ödemeleri teslim etmedikleri öne sürülüyor. Polis ekipleri, sosyal medya fenomenleri olarak bilinen Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin, bu suç örgütüne ait paraları akladıklarını tespit etti. Bu bilginin ardından ekipler, Nihal ve Bahar Candan ile birlikte Hacı İsrafil Sağlam adlı kişiyi de gözaltına aldı.

Polis tarafından yapılan inceleme sonucunda ortaya çıkan verilere göre, bu yöntemle 13 kişi yaklaşık 10 milyon lira dolandırıldı.

BAHAR CANDAN VE NİHAL CANDAN’IN GÖZALTINA ALINMA NEDENİ

BAHAR CANDAN KİMDİR?

1998 yılında doğan Bahar Candan, Nihal Candan’ın kız kardeşidir. Hukuk alanında eğitimine devam eden Bahar Candan, İşte Benim Stilim yarışmasında izleyicilerle buluştu. Ayrıca, “Dondurma Gibisin” adlı şarkıya çektiği klip ile müzik dünyasında da adından söz ettirdi.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Mersin’de 1995 yılında dünyaya gelen Nihal Candan, eğitim hayatına İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde devam etti. İşte Benim Stilim adlı televizyon programında başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ardından, 2016 yılında Survivor yarışmasına katıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz