Web sitemize hoşgeldiniz, 20 Mayıs 2024

Toki’den kampanya

Hiç Tapusu Olmayanlara TOKİ’den Büyük Kampanya

TOKİ, tapusu olmayan vatandaşlara uygun fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sunuyor. Aylık 5.866 lira ödeyerek 3+1 daire sahibi olmak isteyenlere ucuz konut avantajı TOKİ’den geldi. Ziraat Bankası üzerinden veya e-Devlet üzerinden başvuru yaparak TOKİ’nin konut kredisiz 180 ay taksitle ucuz sosyal konut projesinden yararlanabilirsiniz.

Aylık 5866 Liraya 3+1 Daire Fırsatı: Hiç Tapusu Olmayanlara TOKİ’den Büyük Kampanya

Başvuru için şu şartlar aranıyor:

Başvuruda bulunan kişilerin kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine Türkiye sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması gerekiyor.

Başvuru yapan kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartı aranıyor.

Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor. Başvuru sahiplerinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranıyor. Başvuruda bulunan kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına sadece bir adet başvuru yapılabilir.

Başvurular, yetkili banka şubelerine başvuru bedelini ödeyerek veya e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Başvuru tarihleri arasında, başvurulan kategori ile ilgili “Satın Alma Talep ve Yüklenim Belgesi” imzalanarak gerçekleştirilecek.

Çorum ilinin merkez ilçesine bağlı Celilkırı Mahallesi’nde 754 adet konut yapılacak olan projede başvurular, 15 Aralık tarihine kadar kabul edilecek. E-Devlet üzerinden yapılan başvurular için son tarih ise 14 Aralık olarak belirlendi.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Konuya Geri Dön: Toki’den kampanya

BU RESMİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz