Web sitemize hoşgeldiniz, 18 Mayıs 2024

Fatih Portakal Kazananı Açıkladı

Fatih Portakal’ın İstanbul için şaşırtıcı tahmini: 31 Mart’taki yerel seçim öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belirlenirken, gazeteci Fatih Portakal, rekabetin içindeki önemli gelişmelerle ilgili çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Portakal, Sözcü ekranlarında yaptığı açıklamada, İBB seçimlerinin matematiksel bir gerçeklik olduğunu vurgulayarak, kendi aday tahminini paylaştı.

Anketler, rekabetin Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında yoğunlaşacağını gösterirken, Fatih Portakal muhalefet partilerinin seçime ayrı ayrı girmesi konusunda dikkat çeken yorumlarda bulundu. Cumhur İttifakı’nın “dimdik ayakta” olduğunu ifade eden Portakal, kazanan adayın kim olduğu konusunda değerlendirmelerde bulundu.

31 Mart’taki İBB yarışında şu ana kadar netleşen isimler arasında CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı’nın adayı Murat Kurum, İYİ Parti’nin adayı Buğra Kavuncu, Zafer Partisi’nin adayı Azmi Karamahmutoğlu ve Saadet Partisi’nin adayı Birol Aydın bulunuyor.

“Muhalefete baktığımızda, parçalanmış bir muhalefet var. DEM ve Memleket Partisi’nin aday açıklamasıyla birlikte beyin fırtınası yapılıyor. Cumhur İttifakı dimdik ayakta duruyor. Ancak muhalefet tarafında herkes aday çıkarmış durumda. Bu durumda kim kazanır? Matematik ortada, Murat Kurum kazanır.”

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Konuya Geri Dön: Fatih Portakal Kazananı Açıkladı

BU RESMİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz