Web sitemize hoşgeldiniz, 18 Mayıs 2024

Metin Uca’nın vasiyeti

Ünlü televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca, geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası geçirmişti. Kazaya sebep olan durumun ünlü sunucunun kendinden geçmesi olduğu anlaşılmıştı.Hastanede yapılan tetkikler sonucunda boyun şah damarının her ikisinin de tıkalı olduğu ve onun yarattığı durum nedeniyle kazanın ortaya çıktığını açıklayan Uca, hastanede bir hafta boyunca tedavi altına alınmıştı.
Günlerdir yoğun bakımda tedavi gören Metin Uca geçtiğimiz günlerde normal odaya alınınca sevenlerine seslenmişti.Instagram hesabından paylaşım yaparak son durumundan bahseden Metin Uca, “Merhaba… Hızla iyileşiyorum. Bu tabii eski bir fotoğraf. En kısa zamanda beraber olacağız, doğum günümü birlikte sahnede kutlayacağız.”
VASİYETİNİ AÇIKLAMIŞ Vasiyetinden bahseden Metin Uca, yakılarak ölmek istediğini küllerinin de İstanbul boğazından serpilmesini ifade ederek ‘ Ne yazık ki böyle bir şansım yok’ ifadelerini kullanmıştı.METİN UCA KİMDİR? Metin Uca 1961 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Hakkarili’dir. Küçük bir bürokrat ailesinin çocuğu olarak ömrünün büyük bölümünü Ankara ve İstanbul’da geçirdi.İlk, Orta ve Lise eğitimini Ankara’da tamamlayan Uca, Kimya Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Tiyatro ve gazetecilik eğitimi aldı. Van Erciş’te askerliğini tankçı asteğmen olarak yapan Uca, 1987 yılında Anadolu Ajansı’nın sınavını kazanarak muhabirlik hayatına başladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz