Web sitemize hoşgeldiniz, 14 Mayıs 2024

Dev markadan 400 bin indirim

Önde gelen bir otomotiv firması, yeni araçlarına olan talebin düşmesini gerekçe göstererek, listedeki etiket fiyatlarını 400 bin liraya kadar düşürdü.

Tesla, Türkiye’deki satış stratejisini revize ederek Model Y araçları için önemli bir indirim uyguladı. Bu araçların fiyatları, “Hemen teslim edilebilir” notu ile satışa sunuldu ve bu indirim oranları dikkat çekici düşüklükte gerçekleşti.

Elektrikli otomobil satışlarıyla Türkiye pazarında önemli bir yer edinen Tesla, kasım ayındaki indirimleriyle büyük bir ilgi çekti. Ancak, araç fiyatlarındaki düşüşlerin boyutları nasıl oldu? İşte bu konudaki detaylar…

Satışa hazır araçların fiyatlarında yaşanan düşüş, talep azlığı ve genel bir otomobil satış durgunluğunu yansıtıyor. Tesla, Türkiye’deki Model Y araçları için fiyatları, 431 bin TL’yi aşan indirimlerle güncelledi.

TESLA’DAN 400 BİN İNDİRİM

Tesla, Türkiye otomobil pazarında sadece 10 ay gibi kısa bir sürede 10.700 adet satış yaparak Türkiye’nin en çok tercih edilen elektrikli araç markası olma başarısını elde etti. Bu başarıyı sürdürme hedefiyle Tesla, araç fiyatlarında 200 bin TL ile 431 bin TL arasında önemli bir indirim politikası benimsedi ve yaklaşık 50 aracını bu indirimli fiyatlarla müşterilere sundu.

Tesla’nın resmi internet sitesinde belirtilen fiyatlara göre, en uygun araç fiyatı 2 milyon 712 bin 538 TL iken, en yüksek fiyatlı araç 3 milyon 517 bin 421 TL’den 3 milyon 297 bin 811 TL’ye düştü.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz