Web sitemize hoşgeldiniz, 16 Mayıs 2024

Emekli sevinecek

Kamu bankaları emekli promosyonlarını 12 bin TL’ye çıkartırken, özel bankalar da SGK ile iş birliği yaparak emekli promosyon tutarlarını artırmaya başladı. Yenilenen promosyon miktarı, ekstra ödüllerle birlikte 20 bin TL’ye doğru ivme kazanıyor.

Bankalar arasındaki emekli promosyon rekabeti yeniden alevlendi. Devlet bankaları promosyon miktarını 12 bin TL’ye yükseltirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşvikiyle özel bankalar da emekli promosyon tutarlarını artırmaya başladı.

SGK ile anlaşma sağlayan belirli bankalar, emekli promosyonlarını maaşa bağlı olarak 18 bin 500 TL’ye kadar yükseltti. Emekli banka promosyonları arasındaki rekabet artarken, geçtiğimiz yıl 5 bin TL ile 7 bin 500 TL arasında değişen ödemeler, bu yıl 5 bin TL’den başlayarak 18 bin 500 TL’ye kadar yükseldi.

Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da emekli maaş promosyonundan faydalanabilirler. Banka değişikliği e-devlet üzerinden veya mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilebilir.

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank emekli promosyonlarını 12 bin TL’ye kadar artırdı. Türkiye İş Bankası da aynı seviyede olan 12 bin TL’ye çıkardı.

Özel bankalar da emekli promosyon miktarlarını 18 bin TL’ye çıkardı. Emekliler, özel bankaların yeni tekliflerini bekliyor. Akbank gibi bankalar, SGK emekli maaşını taşıyanlara 15 bin TL’ye kadar promosyon imkanı sunuyor.

Emekliler, banka promosyonlarına başvurularını banka şubeleri veya e-Devlet üzerinden yapabilirler. Eğer daha avantajlı bir promosyon bulunursa, taahhüt süresi dolmadan banka değişikliği yapılabilmektedir.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Konuya Geri Dön: Emekli sevinecek

BU RESMİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz